Vilda blad och gröna smoothies

Söndagen den 10 juni, kl 10.30 till ca kl 13
Kursledare: Åke Wikström
 
Vi går runt och tittar på de vilda blad, som vi hittar just nu. Och vi tittar också i växthusen och pallkragarna vilka blad vi odlar till gröna smoothies. Och så går vi igenom grunderna för att göra en grön smoothie och vilka hälsofördelar det ger. Åke kommer också att berätta lite allmänt om hur du på ett enkelt sätt kan leva ett mer hälsosamt liv genom en plantbaserad kost, raw food, mycket smoothies och färskpressade juicer.
Antalet platser är begränsattill 15 personer. Om du inte får en plats, så kommer det fler vandringar inom kort. Anmälan görs på info AT hallbarhalsa nu. Du får då bekräftelse om du kommit med eller ej.
Tågfrån Göteborg avgår kl 8.40 och anländer kl 9.30. Det är en dryg halvtimmes promenad från stationen till Solgläntan., så du hinner gott till kursen. Men du kan självfallet också komma med bil.
Efter vandringen kan du fika eller äta en enkel lunchi vårt café. Om du vill äta lunch, så ange det i din anmälan. Kostnad för lunch är 90 kr.
Kostnadför vandringen och föreläsningen är 200 kr.  Jättefint om du kan ta med 200 kr i kontanter, så att vi kommer igång snabbt.
Om du handlarför 1000 kr i butiken, så drar vi av kursavgiftern på 200 kr. Och handlar du för minst 500 kr, så drar vi av 100 kr. 
Vi kommer också att berätta om våra ekolådor, som finns i olika versioner som normallåda, bladlåda, juicelåda och kundanpassad låda. Ett enkelt sätt till ett hälsosammare liv.