sign

Solgläntan Gårdsbutik (KRAV)

I vår Solgläntan gårdsbutik hittar du massor av ekologiska produkter samt en frukt- och grönsaksmarknad. Vi har ett stort sortiment av torrvaror, superfoods, hygienartiklar och rengöringsprodukter, getost, choklad, teer, ägg m.m. Under den varma säsongen kan du själv plocka blad och örter i vår örtagård. Många av våra kunder köper i stort sett all sin mat från oss. Ta gärna en titt i vår webshop för att se vårt stora sortiment. Om du bor i något av våra leveransområden i södra Bohuslän och Göteborg så kanske du också vill göra det bekvämt för dig och få din mat levererad direkt hem till din dörr.

Under våren kan du också köpa en del grönsaksplantor från oss och vi säljer även supereffektiva LED-lampor specialdesignade för att ge optimalt ljus vi uppdragning av plantor och skott.

Solgläntan EKO-CAFE (KRAV)

Du är mycket välkommen till vårt lilla Café Solgläntan där vi serverar, kaffe, te och hälsosamma kakor, de flesta av dem gjorda endast på råa ingredienser och bara med naturliga sötningsmedel som nötter, frukt, bär och kokosfett.

Och allt detta kan du avnjuta på vår stora altan eller ute i vår lummiga trädgård där sjön Hällungen glimtar mellan träden. Du kan också bläddra i böcker och tidskrifter om hälsa, odling och hållbar utveckling. Och i mån av tid få tips och råd om hälsa och odling av oss.

raw food cafe, raw food ost kakor, ekologiska, hemleverans, ekolådor, ekolåda
Öppettider:

tis -fre 13-18.

lördagar och söndagar 12-17.

måndagar juni-sept 13-18

Betalning:

I vår butik så kan du betala med kontanter, kort eller swish.