Get Adobe Flash player
Instagram

Solgläntan Gårdsbutik (KRAV)

signI vår Solgläntan gårdsbutik hittar du massor av ekologiska produkter samt en frukt- och grönsaksmarknad utanför. Vi har ett stort sortiment av torrvaror, ägg, hygienartiklar och rengöringsprodukter, getost, choklad, teer, superfoods etc. Under den varma säsongen kan du själv plocka blad och örter a i vår örtagård. Och du kan dricka kaffe eller té och äta goda och hälsosamma kakor och dricka smoothies i vårt lilla ekocafé. Många av våra kunder köper i stort sett all sin mat från oss. Ta gärna en titt i vår webshop för att se vårt stora sortiment. Kanske vill också du göra det bekvämt för dig och få det mesta av din mat direkt hem till din dörr. För en blygsam avgift kör vi maten ända hem till dig, om du bor i något av våra leveransområden i södra Bohuslän och Göteborg.

Under våren kan du också köpa en del grönsaksplantor från oss liksom supereffektiva LED-lampor specialdesignade för att ge optimalt ljus vi uppdragning av plantor och skott.

Solgläntan EKO CAFE (KRAV)

raw food kakorDu är mycket välkommen till vårt lilla Café Solgläntan där vi serverar, kaffe, te, smoothies samt goda och hälsosamma kakor, de flesta av dem gjorda endast på råa ingredienser och bara med naturliga sötningsmedel som nötter,  frukt,  bär och kokosfett. Under helgerna kommer du också att kunna köpa enklare maträtter och sallader.

Och allt detta kan du avnjuta på vår stora altan eller ute i vår lummiga trädgård där sjön Hällungen glimtar mellan träden. Du kan också bläddra i böcker och tidskrifter om hälsa, odling och hållbar utveckling. Och i mån av tid få tips och råd om hälsa och odling av oss.

 

Öppettider:

Mån-fre 13-18.  Gårdsbutik samt enkel servering av kaffe, té och kakori caféet

Lör 12-17.          Gårdsbutik samt café med utökad servering

Sön 12-17. (april-okt)     Gårdsbutik, utökad servering samt Solgläntans Söndagsmarknad

OBS! Stäntr nov-mars på söndagarna.