Påbyggnad Raw Food med Erica Palmcrantz

19 oktober – Dagskurs kring Desserter, Superfoods & Adaptogener på Solgläntan, Svenshögen

Kom med in i en värld av Elixirs; Raw Desserter, Superfoods, Medicinal svampar, örter och tinkturer!

Erica Palmcrantz Aziz bjuder in till en dag där du får ta del av som gör att du kan uppgradera din hälsa, välmående och vitalitet till en ny nivå.Raw Desserter är inte bara lyxigt och supergott utan är också packade med näring. På kursen lär du dig grunderna i de vanligaste raw food desserterna, glass och superfoodchoklad. Du lär dig också hur du kan variera med olika ingredienser och smaksättare, hur du optimerar både kraften i desserterna och hur du gör dem vackra!Alla desserter är glutenfria, växtbaserade och sockerfriaRaw food Cheesecakes  – med nötter och nötfria* Raw Vegan Nice Cream – skapa dina egna Nice Creams hemma* Skapa din egen Raw choklad med elixir och superfoods – som du kan äta varje dag

  • Raw food Cheesecakes  – med nötter och nötfria
  • Raw Vegan Nice Cream – skapa dina egna Nice Creams hemma
  • Skapa din egen Raw choklad med elixir och superfoods – som du kan äta varje dag
  • Gör dina egna Longevity Power drycker* Och Du får möjlighet att smaka på allt också – förbered dig på en dag som ger ditt liv ett lyft!

I 14 år har Erica varit pionjär för raw food i Sverige och delat med sig av sin kunskap; på föreläsningar, workshops, utbildningar och i 11 böcker som är publicerade internationellt. Hon har en bred och djup kunskap men slutar aldrig vara nyfiken på hur man kan må som allra bäst. Under åren har hon tagit del av medicinal svampar, örter, superfoods och nu ger hon dig de bästa tipsen på hur du kan bjuda in mer av dessa kraftfulla elixir i din vardag i lyxig kombination med deta raw söta!

Plats: Solgläntan, Svenshögen
Tid: Lördagen den 19 oktober, kl. 10.00-16.30
Pris: 1.395 kr
Begränsat antal platser.
Sista anmälningsdatum: 15 oktober
Hämtning vid tåg 9.30 i Svenshögen

Anmälan sker genom inbetalning nedan senast den 15 oktober!

Maila din anmälan till info@rawfoodbyerica.se

Ps. Bokningen är bekräftad först när betalningen är oss tillhanda.