Dagskurs i fermentering – hur du gör kombucha, syrar kimchi, kefir samt Julmatsrecept

16 november – Dagskurs i fermentering – hur du gör kombucha, syrar kimchi, kefir samt Julmatsrecept på Solgläntan, Svenshögen

Häng med och lär dig mer om mat och dryck som innehåller nyttiga bakterier. Erica Palmcrantz Aziz har en djupgående kurs inom fermenterad mat och dryck. Under en förmiddag med Erica får du kunskap och inspiration till att själv börja fermentera, brygga och syra mat och dryck i ditt eget hem, så som kimchi och kombucha. Under tillfället bjuder vi även på smakprover från det fermenterade köket – mat med goda bakterier är grunden till ett gott liv!

På eftermiddag lagar vi upp julmat och som vi äter för att låta ditt julbord bli mer inspirerat av raw food!

Plats: Solgläntan, Svenshögen
Tid: Lördagen den 16 november, kl. 10.00-16.30
Pris: 1.395 kr
Begränsat antal platser.
Sista anmälningsdatum: 1o november
Hämtning vid tåg 9.30 i Svenshögen

Anmälan sker genom inbetalning nedan senast den 10 november

Maila din anmälan till info@rawfoodbyerica.se

Ps. Bokningen är bekräftad först när betalningen är oss tillhanda.

DelaShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on Twitter